Skip to Content

Bref Veelgestelde Vragen

Rimblokken worden gebruikt om de properheid en frisheid in uw toilet te onderhouden. Het voorkomt kalkaanslag in de toiletpot, verwijdert vuil en geeft een aangename geur aan uw toilet en badkamer dankzij de regelmatige afgifte van actieve ingrediënten bij elke spoelbeurt.
Voor de beste properheid en frisheid van uw toilet, gebruik daarnaast ook Bref WC Cleaner en laat het voor 15 minuten in het toilet. Gebruik Bref WC Rim tussen de grondige schoonmaakbeurten door zodat uw toilet proper en fris is na elke spoelbeurt.

Power Activ' is een vaste toiletblok. De unieke 4 elementen formule voorkomt kalkaanslag, zorgt voor reinigend schuim, beschermt tegen vuil en geeft extra frisheid in uw toilet. Plaats simpelweg het product in het toilet en pas het aan aan de waterstroom en ervaar properheid en frisheid bij elke spoelbeurt.

Duo Activ´ is een vloeibare rimblok. Dankzij de 2 compartementen, combineert Bref Duo Activ´ de kracht van een WC reiniger en de geur van een luchtverfrisser in één product. Het blauwe compartement bevat vloeibare schoonmaak elementen die kalk en vuil voorkomen. Het rechter compartiment bevat een aangename geur dat uw toilet verfrist elke keer dat u uw toilet doorspoelt. Met Duo Activ' kunt u genieten van een storm van frisheid en geur bij elke spoelbeurt.

Bref Power Activ´ parfum boost bevat een unieke Bref technologie. Het bevat een kern die 40% meer parfum bevat dan de buitenste laag. Dankzij deze nieuwe technologie behoudt Bref Power Activ´ parfum boost een sterke geur intensiteit gedurende het volledige gebruik van het product. Het resultaat is een frisse geur van de eerste tot de laatste spoelbeurt.

Gemiddeld gaan deze producten tot 250 spoelbeurten mee. Dit komt overeen met 4 weken. Natuurlijk hangt de levensduur van een Bref toiletblok af van het type toilet en verandert naargelang de druk en hoeveelheid van het water.

De ballen kunnen ongelijk leeg raken door het type waterstroom en de plaatsing in de toiletpot. Zorg er altijd voor dat de toiletblok vertikaal geplaatst is en pas het aan de waterstroom aan.

Zorg er altijd voor dat de rimblok zo verticaal mogelijk geplaatst wordt en pas het aan de waterstroom aan.

U kunt het blauwe residu verwijderen met water. Wanneer er compleet ingedroogde blauwe vlekken aanwezig zijn, verwijder deze met schoonmaakmiddel voor metaal, zoals Sidol Metaal.

Water in uw toilet bevat gewoonlijk verschillende mineralen, zoals kalk, ijzer, magnesium en calcium. Bij het verdampen van water blijven deze mineralen achter. Dit mineralen residu, ook wel biofilm genoemd, bevat duizenden microben en bacterien. Het gebied onder de rimblok in uw toilet is het deel waar het meeste water vloeit. In deze vochtige condities groeit het biofilm het beste en zal zich van daaruit makkelijk kunnen verspreiden. Daarom is het zeer belangrijk om uw wc geregeld en uitgebreid te poetsen. De formule van Bref 6x Effect is in staat om deze biofilm te bestrijden en een langdurige hygiene en frisheid van uw toilet te garanderen. De Bref rimblokken zijn gemakkelijk te gebruiken en ergonomisch gevormd om goed onder de rand van uw te passen.

Het vuil onder het waterniveau is een verzameling van vuil in de toiletpot en het afvoerkanaal. Deze afzet bestaat uit duizenden microben en bacterien, genaamd biofilm. Daarom is het zeer belangrijk om uw toilet regelmatig schoon te maken. Voor het schoonmaken gebruikt u eenmaal per week Bref 6x Effect. Laat het product gedurende 15 minuten in het toilet staan en spoel vervolgens door. Hierna gebruikt u een Bref WC rimblok tussen iedere schoonmaakbeurt om uw toilet schoon en fris te houden keer na keer.

Voor de regelmatige schoonmaak van uw toilet, gebruik Bref 6x Effect en laat dit gedurende 15 minuten in het toilet staan. Voor het grondig verwijderen van opgebouwd vuil en uitgebreide reiniging, gebruik Bref 6x Effect en laat dit gedurende een nacht in het toilet staan. Ter voorkoming van vuil ophoping in de toekomst en voor het behoud van de frisheid gebruikt u Bref Power Activ' tussen de gewone schoonmaakbeurten.

Het is aan te raden om beschermende handschoenen te gebruiken. Wanneer u toch in contact komt met het product, reinig uw huid met water en was uw kleren. Het is ook ten zeerste aan te raden om Bref 6x Effect te gebruiken in een goed geventileerde ruimte, bijvoorbeeld door het openen van ramen.

  • Bref WC Effect Power-Gel Ontkalkt
    Bref WC 6x Effect Power-Gel Ontkalkt verwijdert moeiteloos alle kalkaanslag, zelfs onder water.
  • Bref WC 6x Effect Power-Gel Max White
    Bref WC 6x Effect Power-Gel Max White is een krachtige toiletreiniger zonder javel die vuil verwijdert en witheid verzekert. Het garandeert je een perfect helder toilet.
  • Bref WC 6x Effect Power-Gel Ontvlekt
    Bref WC 6x Effect Power-Gel Ontvlekt maakt je toilet kraaknet, ook onder de toiletrand en onder water. Het verwijdert roestsporen en vuil.

Wanneer de Toilet Cleaner correct gebruikt wordt volgens de instructies op de fles, zijn er geen directe gezondheidsrisico´s te verwachten. In het geval van contact met HUID of HAAR: Was uw huid of haar met water of neem een douche. Was besmette kleding alvorens deze weer te dragen. In het geval van contact met de OGEN: reinig voorzichtig met water gedurende enkele minuten. In het geval van ORALE INNAME: Spoel de mond. NIET overgeven.

De Bref WC rimblokken zijn verpakt in karton en plastic gemaakt van 80% gerecyclede materialen. Bref WC Cleaners flessen zijn gemaakt van polyolefinen plastic welke gereclycled kan worden met de juiste systemen.