Skip to Content

Richtlijnen voor een lekkere geur in de badkamer

Nadat de hygiëne in de badkamer is geregeld (deze is schoon en vrij van bacteriën), is het volgende aandachtspunt de geur in de badkamer. De juiste parfumgeur maakt een enorm verschil in deze ruimte waar geur een gevoelig punt is. Als een badkamer niet goed ruikt, ruikt deze vies. Zorg dus dat u alle geuren in de badkamer onder controle hebt.

Een goede parfumgeur moet zorgvuldig worden gekozen: deze moet prettig zijn, niet allesoverheersend en bij voorkeur passend bij het thema van de badkamer. De badkamerervaring wordt vervolmaakt met de juiste geur. Maar hoe kiest u de voor u juiste geur? Hoe stelt u het perfecte bouquet samen? We hebben een lijst opgesteld van geuren voor in de badkamer die bij elke smaak, elke stijl en elke gelegenheid passen.

Dennengeur

Perfect voor in de lente. Breng het naaldbos in uw badkamer met dennengeuren. Gebruik het toiletblok Bref Power Activ' Pine om je badkamer een achtergrondgeur te geven. Versterk vervolgens de geur met pijnboomschors of dennenappels. U zou zelfs hier en daar wat dennenboomblaadjes kunnen rondstrooien. Ga lekker zitten, haal diep adem en voor u het weet lijkt het of u zich in een beboste vallei bevindt. Frisser kan gewoon niet! Een dennenbosgeur past met name goed in een badkamer in Noorse stijl. De houtachtige elementen in de geur vullen de inrichting met natuurlijke hout perfect aan.

Dennengeur.

Oceaanfris

Als u in een sportieve bui bent, zijn oceaanfrisse geuren perfect om op gang en in beweging te komen. De badkamer komt gelijk superschoon en heerlijk koel over. Hang een Bref Power Activ' Oceaan toiletblok op en u bent verzekerd van een verfrissende geur in de gehele ruimte. U kunt ook toiletartikelen met bijpassende geur aanschaffen. Er zijn verschillende soorten zeep, douchegel en deodorant verkrijgbaar met een oceaanfrisse geur. Deze parfumgeur ik ook zeer geschikt voor moderne badkamers. Als u blauwe kleuren of accessoires hebt, past deze geur helemaal bij het thema.

Koelblauwe badkamer.

Rozenblaadjes

Met een zacht sepiaparfum kunt u zich heerlijk ontspannen in de badkamer. Lekker lang baden met een goed boek, dat is de ideale tijdsbesteding. U kunt volop genieten van de milde en kalmerende geur van rozenblaadjes met geurkaarsenparfums en oliën. U kunt het thema ook visueel ondersteunen met schalen met rozenblaadjes of gedroogde bloemen (en u kunt zelf heel eenvoudig rozenwater maken door de blaadjes te koken). Een Bref Power Activ' Pink Flowers toiletblok vormt de perfecte aanvulling hierop. Een rozenparfum past ook erg goed in badkamers in Victoriaanse stijl. Het roept beelden op van overdadige en comfortabele boudoirs, vol zacht meubilair en bloemenpatronen.

Rozen in de badkamer.

Sensuele jasmijn

Jasmijn is de juiste keuze als u een romantische sfeer wilt creëren in de badkamer. Deze vrouwelijke geur wordt al eeuwen geassocieerd met een kalmerende sensualiteit. Met de combinatie van hout- en bloemachtige noten waant u zich in een relaxte fantasiewereld. Geurkaarsen geven een sterke jasmijngeur af en zorgen voor een weelderige sfeer tijdens het baden. Voeg nog wat jasmijnbloemen en bloemblaadjes toe om de look te vervolmaken. Jasmijngeur past perfect bij luxueuze inrichtingen met rode gordijnen en weelderige meubels.

Jasmijn.

Citrusfruit

Sprankelend, energiek en vrolijk: fruitige geuren maken alles leuker. Zet uw favoriete discomuziek op en ga los op uw eigen betegelde dansvloer terwijl u de dag vol energie begint. Met Bref Perfume Change wordt de ruimte helemaal gevuld met citrusgeuren. Plaats Bref Perfume Change op de rand van uw toilet en het zal u elke ochtend wakker maken! Kleurrijke geurzeepjes en toiletartikelen versterken het effect. Citrusgeuren gaan perfect samen met kleurrijke, vrolijke badkamers.

Vrolijke badkamer.

Eucalyptus

Eucalyptus is de meest verfrissende geur die er bestaat. Deze is een beetje bitter en tegelijkertijd zoet en past perfect in uw tempel van hygiëne en gezondheid. Kies voor eucalyptus voor een heerlijk zuivere atmosfeer. Eucalyptus is een ideale geur in moderne badkamers die helemaal in het wit zijn uitgevoerd.

Etherische oliën met eucalyptus.

Lavendel

Lavendel is een van de meest rustgevende en ontspannende geuren die er bestaat en helpt u te ontstressen na een drukke dag. Dit krachtige kruid wordt al eeuwen gebruikt voor alle mogelijke medicinale doeleinden, zoals gevoelens van onrust wegnemen en slapeloosheid of depressie bestrijden. Dit is een geweldige geur voor in uw serene ruimte. U kunt verse lavendel in de badkamer zetten, maar ook kiezen voor geurkaarsen, geurzakjes, zeep of een luchtverfrisser met lavendelgeur. Past perfect bij een toilet in rustieke stijl met een inrichting in pastelkleuren.

Lavendel.

Appel

De frisse geur van appels roept beelden op van boomgaarden en zomerse dagen. Appelparfum zorgt voor een frisse, schone, bosachtige sfeer in de badkamer. U bent direct wakker en voelt zich verkwikt. Er zijn veel (badkamer)producten verkrijgbaar met een appelgeur, zoals douchegels en zeep, maar een schaal met appelpartjes of hele appels zijn de kers op de taart. Appels passen perfect in badkamers met veel grenen en in lichtgekleurde badkamers.

Appels.

Tropisch

Vier het begin van een nieuwe dag met tropische geuren en waan uzelf in Hawaï. De geur van kokosnoten, tropische bloemen en ananassen omgeeft u terwijl u zich door de ruimte beweegt. Geniet van een vrolijke, fruitige atmosfeer waar u gewoonweg geen genoeg van kunt krijgen. Een paradijs van een badkamer. Voeg toiletartikelen of luchtverfrissers met ananasgeur toe om het af te maken. Past helemaal bij een badkamer met planten en bloemen. Bijvoorbeeld met behang of een douchegordijn met een patroon van palmbladeren of andere groene bladeren.

Tropische sferen.

Zoek de juiste geur voor uw badkamer. Combineer de juiste producten en natuurlijke geuren met uw badkamer om alles tot een samenhangend geheel te maken.

More Articles

  • Doe uw voordeel met tips van iemand die alle ins en outs van het hotel kent

  • Het toilet hoeft niet vies te ruiken. Lees onze tips!

  • Slimme opbergmogelijkheden in de badkamer